Hälsa och skönhet

Kiropraktor eller naprapat?


skrivet den 10 mar av Admin, klockan:10:53
Vad är skillnaden mellan en kiropraktor och naprapat? Söker man naprapat eller kiropraktor i Stockholm tar det inte många sekunder innan man får resultat Det finns hur många som helst och anledningen till varför jag skriver om just detta är på grund av mina ryggbesvär. Har fått en del tips men det jag egentligen funderar på är vad det är för skillnad mellan e naprapat och kiropraktor? Målet med båda behandlingarna är ju att ta bort smärta och få rörligare leder och muskler. Det verkar vara så att en kiropraktor justerar ryggen och att naprapater jobbar mer med muskler och leder. Jag kommer börja med en kiropraktor tror jag. Fungerar det så kommer jag även försöka bli rörligare med hjälp av en naprapat

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt