Hälsa och skönhet

Tandvård i Stockholm


skrivet den 04 maj av Admin, klockan:07:44

Dags för mig att söka tandvård i Stockholm. Jag har alltid haft en tanke på att byta klinik eftersom att min aldrig har levt upp till mina förväntningar. Frågan är då till vilken tandvård i Stockholm jag ska vända mig till för att bli riktigt nöjd. Självklart vill jag ha en erfaren och trevlig klinik som gör det yttersta för att jag ska trivas. Både min son och jag upplever att kommunens tandvård är väldigt slarviga och opersonliga, inför varje möte blir jag onödigt stressig och nervös. I mina ögon ska det vara en trygghet att vända sig till sin tandläkare och självklart ska man känna sig omhändetagen. 

Jag är trött på otrevliga minnen och ett förskräckligt bananlack, har ni några tips på en bra tandvård i Stockholm?


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt